Rezerviraj

Kalendar

Novo u 2024!

Dobrodošli u Kamp Terra Park Phalaris - vaš savršen odmor u prirodi! Za sezonu 2024 za vas smo pripremili niz uzbudljivih novosti koje će dodatno obogatiti vaše iskustvo boravka kod nas: 53 nove CAMPING VILLE, natkriveni parking, beach bar na plaži, amfiteatar za predstave, odbojka na pijesku i još mnogo toga!

Beach bar na plaži

Zamislite osvježavajući koktel u ruci dok uživate u zalasku sunca na našoj predivnoj plaži. Novi Beach Bar na plaži stvoren je kako biste mogli uživati u opuštenoj atmosferi, uz lagane morske povjetarce i šum mora. Doživite spoj jedinstvenih okusa uz predivan pogled na more.


Amfiteatar

Naš novi amfiteatar stvoren je kako bismo vam pružili nezaboravna iskustva na Vašem odmoru na Jadranu. Uživajte u raznovrsnim predstavama pod zvijezdama, bilo da su to koncerti, kazališne predstave ili filmske projekcije. Naš amfiteatar će biti glavno mjesto zabave za sve dobne skupine.

 

Dječje igralište i odbojka na pijesku

Obitelji s djecom doživjet će posebnu radost s našim unaprijeđenim dječjim igralištem. Sigurno i veselo okruženje potiče maštovitu igru i druženje među najmlađima. Ovdje će vaša djeca stvarati nezaboravne uspomene dok istražuju svijet igre. 

Aktivni odmor i druženje s prijateljima nikada nisu bili lakši uz naše novo odbojkaško igralište na pijesku. Okupite ekipu i uživajte u dinamičnim igrama na suncu.

 

vrh stranice