Rezerviraj

Kalendar

Postanite član Terra Park tima

Istražite mogućnosti napretka i potaknite svoju kreativnost s nama

U kompaniji Terra Park čeka Vas rad na najneobičnijem hrvatskom otoku, vrhunsko mentorstvo, mogućnost napredovanja te pozitivna i kolegijalna atmosfera.

Pošaljite nam svoj životopis i neka Vaše profesionalno putovanje započne

Težimo stvoriti tim sastavljen od dinamičnih i kreativnih osoba kojima je zajednički cilj postizanje visokih profesionalnih standarda, zadovoljstvo gosta i pružanje vrhunske usluge. 

Otvorene pozicije

U nastavku pronađite trenutno otvorene pozicije. Podijelite Vaše interese s nama, ispunite prijavni obrazac, priložite svoj životopis i zamolbu te ćemo Vas povratno kontaktirati:

  suradnik/ca za odnose s gostima
  recepcioner/ka
  djelatnik/ca u prodaji
  referent/ica u knjigovodstvu
  djelatnik/ca na održavanju bazena
  kuhar/ica
  konobar/ica
  barmen/ica
  spremač/ica
  sobar/ica  

Obrazac za prijavu

U nastavku pronađite obrazac za prijavu: 

 Obrazac za prijavu

Ukoliko imate problema s online prijavom, slobodno kontaktirajte na sljedeći broj: +385 (0) 91 153 3951.

U najkraćem mogućem roku ćemo pregledati Vašu prijavu te Vas povratno kontaktirati telefonski ili putem emaila.

Otvorena prijava

U kontinuiranoj smo potrazi za novim zaposlenicima. Ako na našoj web stranici niste pronašli natječaj koji odgovara Vašem profilu i interesima, u nastavku možete ispuniti otvorenu prijavu, a mi ćemo Vas dodati u našu bazu potencijalnih zaposlenika.

U nastavku pronađite obrazac za otvorenu prijavu: 

 Otvorena prijavaTerra Park

Dolaskom u Terra Park postajete dio kompanije kojoj su zaposlenici gosti na prvom mjestu. Inovativno upravljamo našim kampovima s ciljem kreiranja nezaboravnih doživljaja za sve naše goste. Pažljiv smo poslodavac koji se brine za svoje zaposlenike, pružamo podršku društvenoj zajednici posvećeni smo očuvanju okoliša.


Benefiti i pogodnosti za zaposlenike

Članovima Terra Park tima osigurali smo odlične uvjete na radnom mjestu kao i brojne pogodnosti. Uz naknade troškova prijevoza i razne popuste u ugostiteljskim objektima kampova, našim zaposlenicima koji nemaju prebivalište na otoku Pagu osiguran je udoban kvalitetan smještaj u kojem ćete se osjećati ugodno za vrijeme rada, a koji se nalazi neposredno uz kamp.


Profesionalan razvoj

Istražite mogućnosti napretka i potaknite svoju kreativnost s nama. Mi u Terra Parku cijenimo naše zaposlenike te veliku važnost pridajemo njihovom profesionalnom razvoju, zbog čega smo fokusirani na organizaciju različitih edukacija treninga s kojima potičemo individualni razvoj svakog našeg člana.

 

Slanjem Vaše prijave i životopisa dajete nam Vašu suglasnost da osobne podatke zaprimljene za potrebe zapošljavanja obrađujemo za potrebe trenutno otvorenih pozicija, ali i za naše buduće potrebe za zapošljavanjem, a sve u skladu s našom Politikom zaštite osobnih podataka.

vrh stranice