O kampu Terra Park Campings & Holiday Homes
Covid-19 informacije | Brinemo o Vama
Rezerviraj

Terra Park Phalaris

Pregled

O kampu

Iskusite čari Mediterana na jednom mjestu

Kamp Terra Park Phalaris moderno je uređen i opremljen kamp sa svom potrebnom infrastrukturom te pruža sigurnost i usluge visoke kvalitete. Ovdje ćete steći jedinstveno iskustvo boravka na obali Jadrana u okruženju mediteranskog bilja i netaknute prirode, uz uživanje u sadržajima koje predstavljaju standard svakog suvremenog kampa.


  • Kamp Terra Park Phalaris smješten je nedaleko od grada Novalje, na jugozapadnoj obali otoka Paga, jednog od najsunčanijih hrvatskih otoka, s najstarijim maslinama i najboljim ovčjim sirom na svijetu.
  • Ime je dobio prema latinskom nazivu za trstiku, prepoznatljivom simbolu vegetacije otoka Paga, neodvojivom obilježju našeg kampa, ali i važnom zaštitniku od sjevernog vjetra bure, tipične pojave na ovim prostorima u zimskom razdoblju godine. Ključna svrha trstike bila je zaštita vinograda izloženim jakim udarima bure te sprječavanje hvatanja posolice na vinovu lozu (posolica je prirodni fenomen otoka Paga, koji nastaje za vrijeme jakih bura, taloženjem morske pjene na vegetaciji). Zajedno s tamarisom, još jednom tipičnom biljkom paške vegetacije, trstika je tvorila prirodni zid koji je mogao odoljeti i najjačim udarima bure.
  • Uz mnoštvo sunca i mirisa mediteranskog bilja, ovaj kamp predstavlja idealno mjesto za bijeg od svakodnevice, potpunu relaksaciju i uživanje u prirodnim ljepotama najneobičnijeg hrvatskog otoka.
  • Smješten uz plaže na kristalno čistom Jadranskom moru, okružen specifičnom vegetacijom otoka Paga, uz ovu jedinstvenu lokaciju u ponudi kampa za smještaj nalaze se prostrane, uređene i potpuno opremljene kamp parceleglamping šatori te najmodernije, bogato opremljene mobilnekućice s pripadajućim natkrivenim terasama.

Spoj sadržaja i živopisne, netaknute prirode otoka Paga nudi poseban doživljaj odmora za Vašu cijelu obitelj.

  • Atraktivne šljunčane plažeplaža za psebeach bar s pogledom na najljepši zalazak Sunca, moderno dječje igrališteprostor za druženje i roštiljteretana opremljena vrhunskim spravama, šarmantni restoran s bogatom ponudom domaćih i međunarodnih specijaliteta, pekarnica i voćarnica s dnevno svježim proizvodima dio su ponude ovog jedinstvenog kampa.
  • Osim toga, kamp je povezan šest kilometara dugom šetnicom uz more s centrom Novalje, najvećeg naselja na otoku Pagu.
 

Idealno mjesto za opuštajući obiteljski odmor ili romantični bijeg udvoje.

Okolica kampa Terra Park Phalaris ispunjena je prekrasnim prirodnim atrakcijama.

 Samo nekoliko minuta vožnje od kampa dijeli Vas od svjetski poznatih i jedinstvenih Lunjskih maslinika, koji stoljećima predstavljaju jedan od najegzotičnijih kutaka u regiji. Također, zbog blizine, istinskim zaljubljenicima u očuvane prirodnih ljepota na raspolaganju su poludnevni i dnevni izleti s posjetama nekolicini parkova prirode te Nacionalnim parkovima Kornati i Velebit.

 Zaljubljenicima u aktivni odmor, netaknuta priroda Paga omogućuje niz mogućnosti, od obilaska biciklom, ronjenja, tradicionalnog ribarenja, šetanja, penjanja, vodenih sportova ili raznih izleta na kopnu i moru. 

vrh stranice