Rezerviraj

Kalendar

Terra Park Phalaris

O kampu

Iskusite čari Mediterana na jednom mjestu

Kamp Terra Park Phalaris moderno je uređen i opremljen kamp sa svom potrebnom infrastrukturom te pruža sigurnost i usluge visoke kvalitete. Ovdje ćete steći jedinstveno iskustvo boravka na obali Jadrana u okruženju mediteranskog bilja i netaknute prirode, uz uživanje u sadržajima koje predstavljaju standard svakog suvremenog kampa.


  • Kamp Terra Park Phalaris smješten je nedaleko od grada Novalje, na jugozapadnoj obali otoka Paga, jednog od najsunčanijih hrvatskih otoka, s najstarijim maslinama i najboljim ovčjim sirom na svijetu.
  • Ime je dobio prema latinskom nazivu za trstiku, prepoznatljivom simbolu vegetacije otoka Paga, neodvojivom obilježju našeg kampa, ali i važnom zaštitniku od sjevernog vjetra bure, tipične pojave na ovim prostorima u zimskom razdoblju godine.
  • Uz mnoštvo sunca i mirisa mediteranskog bilja, ovaj kamp predstavlja idealno mjesto za bijeg od svakodnevice, potpunu relaksaciju i uživanje u prirodnim ljepotama najneobičnijeg hrvatskog otoka.
  • Smješten uz plaže na kristalno čistom Jadranskom moru, okružen specifičnom vegetacijom otoka Paga, uz ovu jedinstvenu lokaciju u ponudi kampa za smještaj nalaze se prostrane, uređene i potpuno opremljene kamp parceleglamping šatori te najmodernije, bogato opremljene mobilnekućice s pripadajućim natkrivenim terasama.

Spoj sadržaja i živopisne, netaknute prirode otoka Paga nudi poseban doživljaj odmora za Vašu cijelu obitelj.

  • Atraktivne šljunčane plažeplaža za psebeach bar s pogledom na najljepši zalazak Sunca, moderno dječje igrališteprostor za druženje i roštiljteretana opremljena vrhunskim spravama, šarmantni restoran s bogatom ponudom domaćih i međunarodnih specijaliteta, pekarnica i voćarnica s dnevno svježim proizvodima dio su ponude ovog jedinstvenog kampa.
  • Osim toga, kamp je povezan šest kilometara dugom šetnicom uz more s centrom Novalje, najvećeg naselja na otoku Pagu.

Idealno mjesto za opuštajući obiteljski odmor ili romantični bijeg udvoje.

Okolica kampa Terra Park Phalaris ispunjena je prekrasnim prirodnim atrakcijama.

  • Samo nekoliko minuta vožnje od kampa dijeli Vas od svjetski poznatih i jedinstvenih Lunjskih maslinika, koji stoljećima predstavljaju jedan od najegzotičnijih kutaka u regiji. Također, na raspolaganju su poludnevni i dnevni izleti s posjetama nekolicini parkova prirode te Nacionalnim parkovima Kornati i Velebit.
  • Zaljubljenicima u aktivni odmor, netaknuta priroda Paga omogućuje niz mogućnosti, od obilaska biciklom, ronjenja, tradicionalnog ribarenja, šetanja, penjanja, vodenih sportova ili raznih izleta na kopnu i moru.
 

Otkrijte sve sadržaje kampa

Kako bi se lakše mogli snaći, pogledajte detaljan plan kampa na kojem možete pronaći označene parcele, mobilne kućice, glamping šatore, kao i sve ostale dodatne sadržaje koje smo pripremili za Vas.

Preuzmi plan kampa Terra Park Phalaris.

vrh stranice