Rezerviraj

Kalendar

Vaša mobilna kućica

Vaša mobilna kućica

Doživite odmor iz snova u vlastitoj mobilnoj kućici na otoku Pagu!

Maštate o sunčanju na plaži, pijuckanju osvježavajućeg pića na terasi vlastite nekretnine i sretnim trenucima odmora uz more?

Mi imamo upravo to što Vam treba! 😊

Predstavljamo Vam naš novi projekt: najbolje i najmodernije mobilne kućice na jedinstvenom i sasvim drugačijem otoku Pagu. Ostvarite svoje želje, postanite vlasnik mobilne kućice u našem kampu i dopustite da se pobrinemo za sve „tehnikalije“ dok se Vi opuštate i uživate u čarima ljetovanja na Pagu.

Vaša mobilna kućica na najneobičnijem hrvatskom otoku!

Na jednom od najsunčanijih otoka, s najstarijim maslinama i najboljim sirom na svijetu, smjestio se kompleks Terra Park Phalaris.

Otok Pag je sasvim drugačiji od ostatka hrvatskih otoka, a time je inspiriran i sam Terra Park Phalaris, smješten nedaleko od grada Novalje, u samom srcu Europe, na mirnoj poziciji neposredno uz kristalno čisto plavo Jadransko more i okružen specifičnom vegetacijom otoka Paga. Spoj lokacije i pažljiv odabir najmodernijih, bogato opremljenih mobilnih kućica, uz mnoštvo sunca i mirisa Mediterana, ovaj kompleks čini savršenim mjestom za bijeg od svakodnevice i potpunu relaksaciju.

Našu ponudu i usluge smo prilagodili novom vremenu, a sve kako bi Vaš odmor bio bezbrižan i siguran.

 

 

Uronite u svijet potpunog komfora u prirodnom okruženju

U Terra Park Phalarisu pronaći ćete najbolje i najmodernije mobilne kućice na tržištu. Za sve modele odabrali smo avangardni i minimalistički dizajn eksterijera te više prostora, više opcija i više luksuza u odabiru interijera. Sve mobilne kuće za odmor bit će postavljene na specifičan način na samu razinu zemlje, a terase će biti popločane kamenom te opremljene najmodernijim sustavom pokretnih bioklimatskih pergola na daljinsko upravljanje.

Vašu savršenu mobilnu kućicu možete odabrati unutar 3 zone, koje inspiraciju za imena vuku upravo iz posebne vegetacije otoka Paga:

Mobilne kućice u zoni Marinus, inspiriranoj latinskim nazivom za ružmarin, naširoko rasprostranjenoj biljci otoka Paga, najprostranije su mobilne kućice iz naše ponude s više od 40m2 interijera i 32 m2vanjske natkrivene terase. Nalaze se na prostranim i uređenim parcelama u prvom redu uz more, a zahvaljujući velikim kliznim staklenim stijenama pružaju najčarobniji pogled na otvoreno more. Osim što se nalaze direktno uz more, svaka mobilna kućica u Marinus zoni ima i vlastiti grijani bazen.


Mobilne kućice u zoni Tamaris, čiji je naziv inspiriran endemičnom biljkom otoka Paga prepunoj ljekovitih svojstava, također se svrstavaju među najprostranije mobilne kućice iz ponude s više od 40m2interijera i 18 m2 vanjske natkrivene terase, a pružaju prekrasan pogled na Jadransko more. Možete birati između atraktivne 2-sobne varijante, s 2 odvojene sobe s vlastitim kupaonicama, ili 3-sobne varijante s 2 kupaonice. Obje varijante omogućuju ugodan odmor za više osoba. U ovoj zoni 11 mobilnih kućica ima vlastiti grijani bazen.


Mobilne kućice u zoni Pinus, koje su ime dobile po latinskom nazivu za bor - biljku koja čini dio šumske vegetacije otoka Paga, svojim modernim dizajnom i bogatom opremom pružaju puni komfor. S 30 m2 unutarnjeg prostora i 18 m2 natkrivene vanjske terase, smještene na prostranim parcelama, ove praktične kućice dokazani su „best-buy“ u svijetu mobilnih kućica.

Na Vama je samo odabrati savršenu mobilnu kućicu za Vas!

 

 

 

Vaš opuštajući drugi dom na Jadranu

Zašto odabrati mobilne kućice u kompleksu Terra Park Phalaris?

 Jedinstvena lokacija u očuvanoj prirodi, uz potpun osjećaj privatnosti i intime
 Uređena plaža i kristalno čisto more
 Najmodernija oprema koja jamči vrhunsku udobnost boravka
 Odlična prometna dostupnost i blizina atraktivnih lokacija
 Bogata ponuda dodatnih sadržaja i usluga u kampu
 Jedinstveni uvjeti na tržištu
 Povoljna stopa povrata investicije

Ako ste ikada razmišljali o posjedovanju vlastite nekretnine na Jadranskoj obali, ovo je prilika koju ne smijete propustiti. Za Vas smo, osim jedinstvenih tipova smještaja osigurali i jedinstvene uvjete na tržištu mobilnih kućica: garantirani ugovor na 15 godina te povoljnu cijenu godišnjeg paušala koja uključuje sve troškove (neograničeno korištenje struje, vode, WI-FI brzog interneta, održavanje okoliša i hortikulture, brigu o sigurnosti imovine tijekom i izvan ljetne sezone, održavanje bazena…) kao i boravak za neograničen broj osoba.

 

 

Povrat investicije

Na kraju, ali ne manje važno: kad Vi ne koristite kućicu, a želite iskoristiti ekonomski potencijal svoje nekretnine, nudimo mogućnost da naš stručni i iskusni tim Vašu kućicu komercijalizira na turističkom tržištu. U skladu s tržišnim okolnostima, koristeći najsuvremeniju tehnologiju i višegodišnje iskustvo u prodaji, , u mogućnosti smo optimizirati cijene i postići maksimalno zauzeće kako bi Vam osigurali najveću moguću zaradu. Obratite nam se s povjerenjem, a Vama preostaje samo provjera računa na koji Vam stiže uplata! 

Za sva pitanja i dodatne potrebne informacije Vam stojimo na raspolaganju putem emaila property-sales@terrapark.hr, a za najbrži pristup dodatnim informacijama slobodno nam se obratite na WhatsApp na broj +385 (0)95 905 9510.

 


 

 

vrh stranice