Rezerviraj

Kalendar

Plaža Phalaris

Prepustite se čarima ljeta i uživajte u kristalno čistom moru i nezaboravnim zalascima Sunca.

Ponosni smo predstaviti Vam najljepšu plažu otoka Paga, prostranu i novouređenu šljunčanu plažu kampa Terra Park Phalaris.

  • Plaža se nalazi na izvrsnoj lokaciji u jednoj od najljepših uvala na otoku Pagu.
  • S obzirom na njenu jugozapadnu orijentaciju, na ovom mjestu možete uživati u Suncu i kupanju tijekom cijelog dana, a posebice u popodnevnim satima.

 

Kristalno čisto Jadransko more i razne aktivnosti na vodi iz naše ponude savršen su spoj za opuštene, ali i zabavne trenutke na plaži za cijelu obitelj.

Uživajte u odmoru u hladovini velikih suncobrana s pogledom na tirkizno more ili se pridružite partiji picigina (zabavne sportske igre na vodi kod koje lopta što dulje mora biti u zraku, bez da padne u more). Za prave hedoniste, predlažemo opuštanje na plaži uz profesionalnu terapeutsku masažu pod prozračnim baldahinima…

Sigurni smo da ćete na našoj plaži pronaći omiljeni ritual za svoj savršeni odmor.

Za zaljubljenike u nautiku osigurali smo privezište za brodove i rampu za spuštanje brodova u more. Naš tim će Vam pružiti svu potrebnu logističku podršku.

 

Plaža za pse

Kamp Terra Park Phalaris je pet-friendly mjesto, jer mi tretiramo Vašeg psa kao ravnopravnog člana Vaše obitelji. Za naše drage četveronožne goste osigurali smo uređenu i prostranu plažu, na kojoj mogu nesmetano uživati u odmoru i igri tijekom cijeloga dana. Plaža je opremljena suncobranima tako da se i Vi možete opustiti u hladovini dok se Vaš ljubimac zabavlja u moru.

vrh stranice