Rezerviraj

Kalendar

Beach bar

Uz šum valova i izlazak sunca provedite jutarnje sate uživajući u dobroj kavi u beach bar-u smještenom na samoj plaži kampa. Za vrijeme vrućih popodneva rashladite se posebnom ponudom osvježavajućih ljetnih koktela ili se opustite u večernjim satima uživajući uz Vaše omiljeno piće. Dobra glazba i ugodna atmosfera su uključeni u cijenu, a ljubazno osoblje Vam je uvijek na raspolaganju.
Kroz sezonu u prostorima beach bara održavamo razna tematska događanja, kao npr. Ribarsku večer, gdje uz zabavu s glazbom uživo i predivnim pogledom na zvjezdano nebo, možete uživati u besplatnim porcijama svježih jadranskih papalina i čaši ukusnog hrvatskog vina.

 


Vodene aktivnosti

Jadransko more stvoreno ja za uživanje. Na našoj plaži odaberite kajak, SUP ili pedalinu i krenite u avanturu. Ovakve aktivnosti na vodi predstavljaju idealan način za potpuno istraživanje prekrasne prirode otoka Paga. Dok se Vaši najdraži igraju u moru, Vi možete uživati u omiljenom piću na terasi našeg bara na plaži ili se počastiti nekom od masaža kod našeg terapeuta.

Masaža na plaži

Godišnji odmor je pravo vrijeme za opuštanje, a ništa nije bolje od wellnessa. Na našoj plaži možete uživati u relaksirajućim masažama, idealnim za postizanje sklada duha i tijela. Studio za masažu "Liveli“ primjenjuje tehnike masaže s ciljem unapređenja tjelesne kondicije te općenito, održavanja zdravlja organizma. Osim fizičkih aspekata koje nudi masaža, ona također djeluje i na samu psihu. Zbog toga je uz kvalificiran pristup, bitna pozitivna atmosfera i ugodan ambijent, a što ćete pronaći upravo u našem kampu. Svoj termin možete rezervirati na broj mobitela +385 (0)91 571 6677 ili doći direktno na plažu. Više informacija možete pronaći i na web stranici studija: www.liveli.hr

Plaža za pse

Za naše drage četveronožne goste osigurali smo uređenu i prostranu plažu, na kojoj mogu nesmetano uživati u odmoru. Plaža je opremljena suncobranima tako da se i Vi možete opuštati u hladovini dok se pas/psi zabavljaju u vodi.

 

vrh stranice