Rezerviraj

Kalendar

Plaža SpiritoS

Prepustite se čarima ljeta i uživajte u prelijepom pogledu i nezaboravnim zalascima sunca.

Ponosni smo predstaviti Vam prekrasnu prirodnu plažu Sveti Duh, koja se prostire uz kamp Terra Park SpiritoS.

  • Nalazi se na izvrsnoj lokaciji i tvori jednu od najljepših plaža u Hrvatskoj.
  • Prekrivena je prirodnim šljunkom i uživa u suncu tijekom cijelog dana, a posebice u popodnevnim satima.

 

Kristalno čisto Jadransko more, sunce i razne vodene aktivnosti savršen su spoj za opuštene i zabavne trenutke na plaži za cijelu obitelj.

Pješčano-šljunčana plaža Sv. Duh svom svojom dužinom se prostire uz kamp Terra Park SpiritoS. Na ovoj ćete plaži pronaći kristalno čisto Jadransko more i spektakularan pogled na predivni Paški zaljev i još spektakularniju planinu Velebit. Budući da se proteže 50-ak metara od uređene obale te pruža plitko more, ova je plaža idealan odabir za obitelji s djecom. Posebno je popularna za sve ljubitelje vodenih i sportskih aktivnosti, među kojima se posebno ističu ljubitelji kite-surfing-a.

Sigurni smo da ćete na našoj plaži pronaći omiljeni ritual za svoj savršeni odmor.

Na plaži se smjestio i atraktivni beach bar u kojem se uz omiljeno piće možete rashladiti od ljetnih vrućina i uživati u pogledu.

 

Plaža za pse

Kamp Terra Park SpiritoS je pet-friendly mjesto i vjerujemo da je Vaš pas ravnopravan član obitelji. Za naše drage četveronožne goste osigurali smo uređenu i prostranu plažu, na kojoj mogu nesmetano uživati u odmoru. Plaža je opremljena suncobranima tako da se i Vi možete opuštati u hladovini dok se pas/psi zabavljaju u vodi.

vrh stranice