Rezerviraj

Kalendar

FAQ Slobodno vrijeme


1. Što od aktivnosti unutar kampova nudite?

Unutar kampa Terra Park Phalaris nudimo mogućnost besplatnog korištenja teretana. Za Vaše najmilije nudimo zanimljiv i zabavan program dječje animacije, ili korištenje dječjeg igrališta. Na plaži se možete iskušati u raznim vodenim sportovima, ili možete unajmiti bicikl i krenuti u istraživanje predivne okolice kampa.
U kampu Terra Park SpiritoS se možete iskušati u raznim vodenim sportovima, možete unajmiti bicikl ili vježbati na našem otvorenom vježbalištu. Za Vaše najmilije nudimo zanimljiv i zabavan program dječje animacije, ili korištenje dječjeg igrališta.

2. Iznajmljujete li električne bicikle?

U našim kampovima imamo mogućnost najma električnih i drugih bicikala. Slobodno se obratite osoblju na recepciji kampova.

3. Koja je udaljenost pojedinog kampa do prvog većeg mjesta?

Kamp Terra Park Phalaris je od centra Novalje udaljen svega 6 km, te je s gradom povezan sa šetnicom koja vodi direktno uz more.
Kamp Terra Park SpiritoS je od centra mjesta Kolan udaljen svega 3 km.

4. Kolika je udaljenost od pojedinog kampa do supermarketa?

Kamp Terra Park Phalaris je od prvog supermarketa udaljen svega 2 km.
Kamp Terra Park SpiritoS je od prvog supermarketa udaljen svega 7,6 km.

5. Što se može raditi na otoku Pagu?

Čari otoka mjesečevog krajolika posjetioci mogu upoznati mnogim biciklističkim stazama, šetnjama uz obalu ili kroz jedne od najstarijih maslinika na Jadranu. Razvedenost obale omogućila je male skrivene uvale koje posjetiocima omogućuju mirno i ugodno uživanje u suncu i pejzažu Jadrana. Gotovo sve plaže na otoku vrlo su prostrane s odličnim pristupom i ulazom u more te su osobito pogodne za obitelji s djecom. Pomoću brojnih aktivnosti možete upotpuniti svoj boravak na intrigantnim prostorima otoka Paga. Neke od aktivnosti su biciklizam, ronjenje, penjanje po stijenama, razni adrenalinski i vodeni sportovi, razgledavanje brojnih prirodnih i kulturnih znamenitosti, itd.

6. Gdje je najbliža škola ronjenja?

Najbliža škola ronjenja iz kampa Terra Park Phalaris se nalazi u Novalji. Najbliža škola ronjenja iz kampa Terra Park SpiritoS se nalazi u gradu Pagu.

vrh stranice