Rezerviraj

Kalendar

Restoran

Otok Pag oduvijek njeguje tradiciju okusa. Upoznajte se s lokalnom kuhinjom otoka u našem restoranu. Smješten je u ugodnom ambijentu neposredno uz glavnu šetnicu uz more, a na svojoj velikoj terasi s pogledom koji vodi na udaljena okolna mjesta i planinu Velebit, nudi Vam mogućnost da isprobate razna jela. Uz tihe zvukove glazbe ovaj restoran ima bogatu ponudu odlično pripremljenih jela domaće i mediteranske kuhinje te ribljih i mesnih specijaliteta. Na Vama je samo da odaberete željeno jelo i pustite nepcu da uživa u kombinaciji ukusnih okusa.


Market

Novi i opremljeni market opskrbit će Vas svim proizvodima koji bi Vam mogli zatrebati tijekom odmora u našem kampu. Osim osnovnih prehrambenih i pekarskih proizvoda, market nudi izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića. Raznovrsna ponuda, ugodna atmosfera i pomoć pri odabiru proizvoda upotpunjuju našu uslugu visoke kvalitete, a sve kako bismo u potpunosti zadovoljili sve Vaše potrebe za vrijeme odmora.

 

Sanitarni čvor

Gostima su na raspolaganju dva novouređena, moderna i u potpunosti opremljena sanitarna čvora, s dovoljno prostora za maksimalan komfor tijekom boravka. Opremljeni su prostorima za ručno pranje posuđa i rublja, perilicama rublja te prostorom za pražnjenje kemijskih WC-a. Gostima s invaliditetom osigurali smo sanitarni čvor s jednostavnim prilazom zbog mogućnosti lakšeg korištenja. Sanitarni čvorovi uređeni su prema najvišim ADAC-ovim standardima kako bi gostima pružili osjećaj ugodnosti vlastitoga doma.

vrh stranice