Rezerviraj

Kalendar

Beach bar

Pijuckanje omiljenog pića na terasi bara na plaži užitak je rezerviran upravo za ljeto i odmor. To su trenuci prilikom kojih se sve akumulirane brige tope na ljetnom suncu i ispiru u morskim dubinama. Doživite taj oslobađajući osjećaj u baru na plaži kampa Terra Park SpiritoS i opustite se u ovom osvježavajućem utočištu za vrijeme Vašeg odmora. Ovdje možete provesti romantičnu večer u paru ili se rasplesati uz vruće ritmove za savršen provod. Uživajte u spektakularnim zalascima sunca i izađite iz rutine na čašicu druženja.

 


Vodene aktivnosti

Na našoj plaži Vi i Vaši mališani možete iskušati brojne uzbudljive aktivnosti. Kamp nudi mogućnost najma opreme za razne vodene aktivnosti kao što su kajak, SUP ili pedalina. Dok se Vaši najdraži zabavljaju u morskim igrama, Vi se možete odmoriti na ležaljkama ili u hladu bara uživati u svom omiljenom osvježavajućem piću. Odaberite aktivnost za sebe i svoje najdraže i upustite se u istraživanje zapanjujuće okoline kampa Terra Park SpiritoS.

Šetnica uz more

Uz bogatu ponudu sportskih i zabavnih sadržaja te jedinstvenu kombinaciju očaravajuće mediteranske prirode, jedna od posebnosti ovog kampa je i šetnica uz očaravajuće Jadransko more. Veličanstvena priroda, čist zrak i netaknut okoliš naprosto će Vas motivirati da se krećete i dišete punim plućima, a bogato ionizirani zrak uz more će imati dodatno blagotvorno djelovanje na Vaše tijelo i um.

Plaža za pse

Vaši će kućni ljubimci rado potražiti osvježenje u moru, a Terra Park SpiritoS na raspolaganju im pruža uređenu i prostranu plažu na kojoj mogu u potpunosti uživati -
bilo u igrama u moru ili izležavajući se pod suncobranima na plaži, zajedno s Vama. Uživajte u odmoru i prirodi sa svojim psećim prijateljima!
vrh stranice