Rezerviraj

Kalendar

Adrenalinski i vodeni sportovi

Otok Pag vrvi brojnim raznovrsnim sportskim i rekracijskim sadržajima. Osim gradskih stadiona, brojnih teniskih terena i teretana, gotovo svaka paška plaža nudi sadržaje za adrenalinske i vodene sportove. Ljubitelje adrenalina oduševiti će bogata ponuda ekstremnih sportova kao što su Quad Safari, Wake boarding, Bungee jumping, flyboarding, parasailing, wind ili kite surfing.

Za posebno uzbuđenje wakeboardinga svakako treba posjetiti Zrće, gdje se nalazi jedan od najmodernijih ski-liftova u Europi, sa 600 m dugačkom sajlom, prosječne visine od 10 m. Na Zrću se također nalazi i 41 m visok kran za bungee jumping, smješten svega nekoliko metara od mora. Uputite se na nezaboravan skok u bilo koje doba dana ili noći (osim dok puše turbulentan vjetar zvan bura).

Flyboarding je jedna od najuzbudljivijih novih aktivnosti na vodi! Privežete se na Flyboard i budite spremni lebdjeti iznad vode. Doživite uzbuđenje, isprobajte čari Flyboarda.

Paintball se igra u prirodnom okruženju, a u Novalji se može zaigrati na poligonima, uz prekrasnu pješčanu plažu Caska.

Za doživljaj posebnog, zračnog pogleda na Novalju i otok Pag, upustite se u parasailing, jedinstvenu kombinaciju jedrenja, paraglidinga i padobranstva.

Paška uvala posebno je omiljena među wind surferima kite surferima, i to zbog idealne kombinacije vjetrova, sporijeg maestrala i bržeg burina.

Upoznavanje Paga i okolice Novalje na poseban način moguće je i kroz iznajmljivanje Quad-a (ATV – all terrain vehicle) koji je idealan za off-road avanturu po paškom kamenjaru.

Osim brojnih brzinskih disciplina kao što su jet-ski, vožnja na banani ili tubi, tu su i brojne mogućnosti iznajmljivanja motornih čamaca.
vrh stranice