Rezerviraj

Kalendar

COVID-19 Info

Budite sretni, ali sigurni!

Dragi gosti,

Iako godišnji odmori trenutno izgledaju malo drugačije, znamo da je važno osigurati da Vaše vrijeme provedeno na otoku Pagu bude jednako posebno kao i uvijek. Naš tim bit će Vam pri ruci kako bi Vam pružio najbolje moguće iskustvo tijekom Vašeg boravka.

Kliknite ovdje kako biste saznali više o svim sigurnosnim i higijenskim mjerama koje provodimo.

Brinemo o Vama

Uvijek smo se ozbiljno pridržavali visokih higijenskih standarda, ali sada više nego ikad, u svjetlu trenutne COVID situacije, poduzeli smo dodatne mjere kako bismo Vam osigurali siguran i kvalitetan boravak u našim kampovima.

  Brzi antigenski test (BAT) direktno u našim kampovima

Organizirali smo mogućnost brzog testiranja antigena izravno u našim kampovima. Za prijavu za termin i sve dodatne informacije obratite se osoblju recepcije osobno ili pozivom na +385 (0) 91 151 1956. Cijena testa je 200,00 HRK.

 • Testiranje u kampu Terra Park Phalaris: Ponedjeljak, Srijeda, Petak od 20:00 do 21:00 h
 • Testiranje u kampu Terra Park SpiritoS: Utorak, Četvrtak, Subota od 08:00 do 09:00 h

Dodatne mjere unutar kampova

 • Svi pružatelji naših dodatnih usluga obvezuju se nositi osobnu zaštitnu opremu prilikom pružanja usluga na prostorima naših kampova.
 • Sve smještajne jedinice temeljito se čiste i dodatno dezinficiraju odobrenim sredstvom.
 • Posebna pažnja posvećuje se tvrdim površinama i visoko dodirnim točkama kao što su tipke, prekidači za svjetlo, daljinski upravljači, kuhinjski uređaji, kvake na vratima i ograde.
 • Kao pomoć u održavanju dobrih higijenskih standarda, gosti tijekom boravka na raspolaganju imaju antibakterijska sredstva za čišćenje i sapun za ruke.
 • Uobičajena razdoblja prijave u smještajne jedinice mogu se izmijeniti kako bi se odjelu domaćinstva omogućilo dodatno vrijeme za temeljite procese čišćenja potrebne za svačiju sigurnost, a gosti će biti obaviješteni o eventualnim promjenama vremena prijave i odjave prije svog boravka.

Temeljito čišćenje ključnih dodirnih punktova u smještajnim jedinicama


100% besplatno otkazivanje rezervacija 7 ili 14 dana prije Vašeg dolaska

U ovim nepredvidivim vremenima neke stvari moraju ostati 100% sigurne. Posvećujemo posebnu pažnju svim našim gostima, a glavni nam je zadatak osigurati Vam maksimalnu fleksibilnost. Da bi bili sigurni za vrijeme planiranja Vašeg budućeg putovanja, nudimo Vam fleksibilne uvjete rezervacije i jamčimo besplatno otkazivanje istih do 7 dana prije dolaska za vrijeme niske sezone te do 14 dana prije dolaska za vrijeme visoke sezone. Rezervirajte na vrijeme i odaberite najbolji smještaj po izvrsnim cijenama potpuno bezbrižno.
Za sva dodatna pitanja i informacije na raspolaganju Vam je rezervacijski tim Terra Park. Javiti nam se možete putem telefona na +385 (0) 91 151 1956 ili emaila na sales@terrapark.hr.

Preporuke za sprečavanje širenja COVID zaraze

Kako bismo najbezbolnije prošli kroz razdoblje društvene, gospodarske i socijalne krize, u nastavku Vam donosimo preporuke za zaštitu, održavanje higijene i sprečavanje širenja COVID zaraze:

 • Redovito perite ruke vodom i sapunom ili koristite sredstvo za čišćenje / dezinficijens na bazi alkohola.
 • Kod kašljanja i kihanja pokrijte usta i nos laktom ili maramicom koju kasnije bacite u kantu za smeće i operite ruke.
 • Izbjegavajte dodirivanje lica, usta i očiju.
 • Izbjegavajte bliski kontakt s bolesnim osobama koje pokazuju simptome (vrućica, kašalj i / ili otežano disanje).
 • Izbjegavajte rukovanje i bliski razgovor - držite distancu od najmanje 1,5 m.
 • Neka sobe budu prozračene i pokušajte potrošiti toliko vremena moguće na otvorenom. Izbjegavajte veće skupine ljudi i javna okupljanja.

Korisne informacije

 • Odgovore na često postavljena pitanja o uvjetima ulaska u Republiku Hrvatsku s obzirom na postojeća ograničenja za sprječavanje širenja virusa COVID – 19 možete pronaći na: MUP Hrvatska.
 • Za jednostavniji i brži prelazak granice savjetujemo da unaprijed dostavite svoje podatke putem web stranice entercroatia.mup.hr. Ovim ćete načinom spriječiti dodatno zadržavanje na graničnom prijelazu. Putnici koji su se registrirali na navedenoj stranici primit će na adresu svoje e-pošte potvrdu o zaprimljenoj najavi te sve potrebne informacije vezano uz upute i preporuke HZJZ-a;
 • Na stranicama Europske Komisije - Re-open EU, možete u stvarnom vremenu provjeriti informacije o putovanjima unutar Europske unije i stanju na granicama te svim dostupnim prometnim i turističkim uslugama u državama članicama.
 • Na stranici croatiacovid19.info možete pratiti broj aktivnih slučajeva po regijama

 

vrh stranice